Антивірус Microsoft отримав нову корисну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft оголосила про випуск нового патчу для Windows 11, який має значно посилити безпеку операційної системи. Йдеться про розширення можливостей антивірусу Defender, який навчився ефективно справлятися з однією з найактуальніших сучасних кіберзагроз.

Про нові можливості програми компанія розповіла у своєму офіційному блозі. Головним нововведенням стала функція захисту від програм-вимагачів. Microsoft стверджує, що значно покращила здатність Microsoft Defender виявляти та перехоплювати цей тип шкідливого ПЗ. Випробувати можливості антивірусу можуть учасники програми Windows Insider, а пізніше патч стане загальнодоступним.

Крім того, свіжий тестовий патч виправив кілька відомих помилок у роботі Windows та покращив функціональність ОС. Зокрема, компанія вирішила проблему із зависанням браузера Edge під час використання режиму сумісності з IE. Крім того, було усунуто помилку 0x80070026 при копіюванні файлів, а також проблема використання великої кількості ресурсів CPU процесом sihost.exe.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ознайомитись з повним списком змін тестового білду 22622.450 можна за цим посиланням . Дата появи нових функцій та виправлень у релізній версії ОС поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.