Нове оновлення для Windows 11 істотно підвищує швидкість роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова операційна система принесла разом із собою сучасний зовнішній вигляд, розширені функціональні можливості, посилену систему захисту, а разом з тим, крім того, низку інших особливостей та покращень, усі з яких вкрай позитивно позначились на досвіді її використання. Зараз це найкраща ОС серед усіх доступних на ринку.

Проте, нехай нова операційна система і є вкрай привабливою, але вона також містить деякі недоліки і нюанси, які засмучують користувачів. Компанія Microsoft про таких знає, тому вона активно впроваджує одне нововведення за іншим, сподіваючись зробити своє фірмове програмне забезпечення якомога більш затребуваним і привабливим. 

І ось, відбувся реліз нового оновлення для Windows 11, яке до двох разів підвищує швидкість роботи персональних комп’ютерів, ноутбуків, моноблоків та інших пристроїв під час роботи з безліччю відкритих програм. Чим більше програм одночасно запущено, тим сильнішою буде помітна різниця у швидкості роботи, і це обов’язково так чи інакше слід враховувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft ухвалила рішення про те, щоб випустити оновлення під номером 25163 для Windows 11, а приносить воно разом із собою численні виправлення та доопрацювання, спрямовані на покращення роботи усієї операційної системи в цілому. Кожен, хто її встановить, зможе відчути помітний приріст у швидкодії при роботі з додатками, а разом з тим досягти значного збільшення стабільності. 

Більше того, тепер усі програми, які не поміщаються на основну панель завдань, акуратно збиратимуться в окреме нове меню з трьома точками. У такому можуть просто поміститися десятки піктограм. За рахунок цього працювати з безліччю запущених програм виявиться набагато зручніше, простіше і легше.

Оновлення 25163 вже доступне для встановлення користувачам Windows 11, а один із способів це зробити – скористатися утилітою «Оновлення ПЗ», вбудованою в операційну систему. Даний апдейт є одним з найкорисніших і важливих з часів релізу всієї операційної системи, тому його безумовно точно має сенс встановити на свій електронний пристрій якнайшвидше. 

У такому разі, зробивши це, вдасться покращити досвід використання електронного пристрою, що працює на базі. Всі користувачі Windows 10 можуть оновитися до новітньої ОС абсолютно безкоштовно, а ліцензійний ключ для активації ліцензії автоматично оновиться до найновішого та найактуальнішого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.