Прихована функція Windows 11 підвищує в декілька разів швидкість роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft розуміє, що не всі користувачі її фірмової ОС повною мірою задоволені швидкістю роботи нової платформи, принаймні коли йдеться про персональні комп’ютери, ноутбуки та моноблоки зі слабким технічним оснащенням. 

Якщо ще недавно всім таким користувачам доводилося так чи інакше миритися з далеко не найкращим програмним забезпеченням, то тепер все буде вже зовсім інакше. Починаючи з 20 червня, користувачам доступна для завантаження та встановлення оновлена ​​версія операційної системи, а встановити таку можна через «Центр оновлення Windows». У такому разі, зробивши це, з’явиться можливість прискорити роботу всієї платформи загалом.

Розробники внесли значні зміни в операційну систему, зробивши це заради того, щоб забезпечити максимально позитивний досвід користувача від процесу її використання. Абсолютно кожна людина, яка забажає про це, може встановити нову операційну систему і насолоджуватися важливою перевагою. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок змін у роботі Windows 11 вдалося зробити так, що тепер програма «Провідник» використовує всього лише 1 МБ оперативної пам’яті. Таким чином, кожне нове вікно цієї програми буде витрачати по 1 МБ, тому в загальній сумарній складності можна відкрити хоч три десятки таких, і все буде працювати при цьому максимально швидко.

Незабаром і інші програми в Windows 11 зможуть похвалитися такою перевагою, яка підвищує вдвічі загальну швидкість операційної системи при виконанні тих чи інших завдань, якщо йдеться про слабкі комп’ютери. Ця функція є прихованою, тобто помітити її роботу ніяк не можна, але можна легко переконатися за допомогою перевірки на власному досвіді. 

Встановити нову ОС під номером складання 25136 може обмежене коло користувачів, тоді як автоматично вона встановиться на електронні пристрої всіх користувачів у першій половині липня. З цього моменту «Провідник» перестане витрачати оперативну пам’ять будь-яким чином.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.