WhatsApp ввів нову функцію, яку повинен використовувати кожен

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з головних переваг WhatsApp полягає в тому, що за його використання абсолютно нічого не потрібно платити, тобто даний сервіс завжди був і залишається зараз нині абсолютно безкоштовним для всіх користувачів. З використанням цього програмного забезпечення можна здійснювати цілу купу різних процесів, зовсім ніяк себе при цьому не обмежуючи. Абсолютно кожна людина, яка про це взагалі тільки побажає, гарантовано залишиться задоволеною даним месенджером, тому що всі особисті дані користувача надійно захищені з використанням наскрізного шифрування. І ось тепер, на радість всіх користувачів цього ПЗ, воно дало всім і кожному дуже великий і вкрай значущий сюрприз. Йдеться про по-справжньому корисну функцію.

Так, адміністрація WhatsApp вирішила піти на такий крок, якого ніхто не очікував навіть близько, тому що навіть найменшого уявлення не мав про те, що щось подібне відбудеться в найближчому майбутньому. Відбувся реліз нової оновленої версії месенджера для смартфонів на базі операційних систем Android та iOS, а встановити собі таке програмне забезпечення, після чого почати використовувати, можуть усі охочі, роблячи це без будь-яких труднощів та складнощів. Після цього з’явиться можливість приховати інформацію про свій обліковий запис не від тієї чи іншої категорії користувачів, як це можна було зробити раніше, а від конкретних людей, вказавши номер телефону або вибравши конкретного адресата зі списку контактів.

У такому разі небажаний абонент не зможе побачити, наприклад, фотографію профілю, інформацію про статус або отримати доступ до якихось інших цінних даних. Подібним чином можна створити формальний чорний список, але не повноцінний. Цей найнебажаніший абонент, як і раніше, зможе надсилати повідомлення, здійснювати голосові дзвінки та виконувати інші дії. Подібним чином можна, наприклад, захистити себе від настирливих людей, які виявляють нездоровий інтерес або стежать за конкретним акаунтом. Новознавство, безумовно, стане в нагоді кожній людині, а користуватися нею всі користувачі WhatsApp можуть без будь-яких витрат, тобто повністю безкоштовно і без зайвих труднощів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.