WhatsApp згадав про iOS 15 і нарешті впровадив новий режим для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Популярний месенджер WhatsApp отримав підтримку API “Не турбувати” на iPhone. Про це повідомляє iMore з посиланням на WABetaInfo. 

Починаючи з iOS 15, в iPhone з’явився новий режим «Фокусування». Він розширює можливості контролю активності додатків та дозволяє інтуїтивно обмежувати вхідні сповіщення, у тому числі від месенджерів. Разом з “Фокусуванням” Apple представила API “Не турбувати”, використовуючи який розробники могли інтегрувати свої програми з новою системою. 

Майже рік після анонсу iOS 15 на WWDC 2021 команда WhatsApp почала інтегрувати цей API в месенджер. У свіжій бета-версії WhatsApp для iPhone месенджер розпізнає, коли на смартфоні активовано налаштування “Не турбувати”, і помічає вхідні виклики – завдяки цьому користувач відразу бачить, через що він пропустив дзвінок. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що впровадження API обмежується тільки цією функцією, проте надалі очікується розширення можливостей — наприклад, щоб у чаті було зазначено, що у співрозмовника включено режим «Не турбувати», як це зараз реалізовано в iMessage. 

На даний момент фішка знаходиться в бета-статусі і може з’явитись для всіх користувачів протягом декількох тижнів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.