Нові подробиці про Telegram Premium: що дає підписка і скільки коштуватиме

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку травня, поки багато хто з нас їв шашлики і насолоджувалися вихідними, в Мережу почали надходити інсайди, що розкривають подробиці про платну передплату в Телеграм: спочатку здавалося, що це фікція і черговий слух, але через пару днів стало відомо, що платна версія Телеграм існує. З’ясувалося, що користувач отримає відмітний знак у вигляді зірки, що свідчить про те, що він користується додатковою опцією, а однією з фішок стануть анімовані стікери, яких немає у звичайних користувачів. Погодьтеся, якось надто бідно? Тому ловіть нову порцію подробиць про Телеграму із платними функціями — здається, там справді є, за що платити.

Telegram Premium – що це

Telegram Premium потрібний для того, щоб компанія могла спокійно існувати та монетизувати свої доходи. Знову ж таки, для витрат на обладнання та сервери та на зарплату розробникам, у яких з кожним днем ​​справ тільки додається. Платна підписка на Телеграм не зробить життя простих користувачів гіршою, як і підписка в будь-якій іншій програмі, зате дасть можливість компанії трохи заробити, щоб і надалі надавати користувачам необмежений сервіс.

За чутками , передплата Телеграм дозволить збільшити деякі ліміти всередині програми. Наприклад, кількість чатів в одній папці, самих папок, зробити більше закріплених діалогів вгорі сторінки, збільшити обрані стікери з нинішніх 5 штук до 10 і навіть кількість збережених GIF-анімацій – з 200 до 400. Судячи з усього, Телеграм надасть користувачам у передплаті дрібниці, на які ми рідко звертаємо увагу, але вони є — компанія не виправляє їх навмисно, щоб потім впровадити в платний пакет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що входить у Telegram Premium

Якщо говорити по суті, то, крім подвоєних лімітів, джерело повідомляє і про інші корисні нововведення. Придивіться: можливо, вам вони стануть у нагоді і ви вирішите оплатити Телеграм Преміум в майбутньому.

  • Висока швидкість завантаження файлів.
  • Конвертація голосових повідомлень у текст.
  • Відсутність реклами у каналах.
  • Розширене керування чатам.
  • Унікальні реакції на повідомлення.
  • Ексклюзивні стікери з повноекранним ефектом.
  • Анімовані аватари для профілю користувача.
  • Додаткові піктограми Телеграм.

Вам не здається, що таким чином телеграм все більше нагадує Android, якби він був платним? По суті, у кожного користувача і так є безліч налаштувань і параметрів, але розробники запропонують додаткові опції, за допомогою яких можна буде не тільки персоналізувати програму, але й зробити її зручнішою. Та ж конвертація голосових повідомлень у текст — вкрай зручна річ: в більшості випадків досить швидко, що дозволяє прочитати 10-секундне голосове або аудіо на кілька хвилин, якщо немає можливості його послухати.

Окремо варто звернути увагу на додаткове управління діалогами в Телезі: цей інструмент дозволить встановити будь-яку вкладку як папку за замовчуванням замість «Всі чати» або архівувати діалоги автоматично – це говорить про те, що Телеграм стане ще зручніше і краще справлятиметься з даними, що надходять. А сортувати їх стане трохи простіше, чи не так?

Вартість Телеграм Преміум

Ціна на платний Телеграм тривалий час була в таємниці, але Телеграм-канал Beta Info нещодавно розсекретив її: на думку авторів, Телеграм Преміум коштуватиме 4,99 долара на місяць. Цю саму вартість видно на опублікованих знімках. Цілком ймовірно, що йдеться про вартість для США, тому в Україні вона буде дещо нижчою.

Нагадаємо, у попередні роки власник Telegram Павло Дуров стверджував, що програма ніколи не стане платною, але через різке зростання популярності месенджера багаторазово збільшилася кількість користувачів. Серед них виявилося багато тих, кому потрібні додаткові інструменти для взаємодії: це і групові відеодзвінки під час пандемії коронавірусу, і розширені хмарні сховища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.