Google тестує новий інтерфейс Chrome

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними сайту 9to5Google, компанія Google готується змінити стартову сторінку Chrome для мобільних пристроїв. Нововведення вже з’явилися у тестовій версії браузера для Android.

Зараз ця сторінка містить вісім ярликів для швидкого доступу до сайтів, які відвідує користувачів. У новому дизайні таких ярликів стало дванадцять, але вони займають менше місця, оскільки розміщені в «каруселі», що прокручується. Таке рішення дозволило звільнити простір для рекомендованих статей розділу Discovery або публікацій сайтів, на яких підписаний користувач.

Як і раніше, на стартовій сторінці Chrome доступний пошук (текстовий та голосовий), а також можливість знаходити інформацію через сервіс Google Lens за допомогою камери смартфона.

Оновлений дизайн має з’явитися у Chrome версії 102. Зміни стартової сторінки зможуть оцінити користувачі Android та iOS. Десктопний варіант Chrome залишиться без таких змін – у Google немає необхідності збільшувати простір для рекомендованих статей за їх відсутністю в цій версії Chrome.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.