Telegram не потрібний. WhatsApp отримав довгоочікувану можливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Немає у світі більш відомого, популярного та поширеного сервісу для спілкування, крім WhatsApp. Це програмне забезпечення має вкрай широкі функціональні можливості, проте на момент своєї появи в 2009 році його функціональні можливості були вкрай сильно і дуже відчутно обмежені. Але не тепер, не зараз, оскільки за більш ніж 12 років перебування на ринку в дане ПЗ впровадили дуже багато різноманітних функцій і можливостей, що дозволяють навіть не замислюватися про використання інших месенджерів або соцмереж.

Проте, в Telegram є все ж таки деякі функції і можливості, які бувають вкрай необхідні всім користувачам, дозволяючи максимально легко, просто і швидко вирішувати ті чи інші завдання.

І ось, на радість більш ніж 2,5 млрд людей, які використовують WhatsApp на постійній щоденній основі, тепер абсолютно кожна людина може змінити своє життя на краще, зробивши це за рахунок нової можливості, яка безумовно є довгоочікуваною і вкрай корисною. З її допомогою можна пересилати будь-кому важкі файли, у тому числі фотографії та відео. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо донедавна передавати будь-кому можна було файли лише за умови, що вони важать не більше ніж 100 МБ, то тепер справи зовсім інакше, в чому легко і просто може переконатися будь-хто. Для цього потрібно лише оновити месенджер через магазин App Store або Google Play, після чого їм виявиться можливо повноцінно користуватися найновішими можливостями.

Відтепер месенджер WhatsApp дозволяє користувачам пересилати один одному файли вагою до 2 ГБ, і донедавна на це був здатний лише Telegram. Але тепер, за рахунок такого нововведення, користувачі можуть надсилати будь-які відеоролики, документи, фотографії, музичні альбоми та будь-який інший контент, роблячи це за умови, що такий важить не більше ніж 2 ГБ. 

Подібне нововведення, безумовно, приємно порадує безліч людей, які зможуть легко і просто змінити своє життя на краще, добившись цього без будь-яких труднощів та складнощів. Кожен, хто про це так і тільки побажає, має повне право передавати необмежено багато медіафайлів, причому передаватися такі будуть на максимальній швидкості з усіх можливих.

На появу такої функції багато хто чекав дуже і дуже давно, будучи змушеними так чи інакше використовувати Telegram для передачі будь-яких матеріалів. Однак тепер необхідності в такому месенджері вже не буде, якщо потрібно передати якийсь важкий файл. Однак слід враховувати, що відправка файлів вагою в кілька ГБ вимагає високої швидкості підключення до інтернету, тому передавати такі краще при підключенні до 4G LTE або Wi-Fi, що ще краще. Нововведення доступне жителям усіх країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.