Windows 11 отримає нову можливість з Android та iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft оголосила про те, що додала у Windows 11 спеціальну нову функцію, що дозволяє перенести програми зі старого комп’ютера на новий. На практиці це означає, що можна буде максимально швидко пересісти з одного електронного пристрою на інший, зробивши це без зайвих складнощів та труднощів. Поки що нова можливість лише тестується, але вже в найближчому майбутньому, з релізом чергового великого апдейту, всі і кожен отримають доступ до неї. За словами розробників, подібне нововведення дозволить зробити процес перенесення даних з одного комп’ютера на інший не лише простим та зрозумілим, а ще й швидким. Використовуючи таку функцію, можна безперешкодно переносити дані, роблячи це за кілька десятків хвилин.

Виконувати перенесення даних можна буде як з використанням дроту, тобто по кабелю USB Type-C, з’єднавши обидва комп’ютери один з одним або бездротовим шляхом з використанням підключення через Wi-Fi. По суті, на користувачів чекає функція створення резервних копій, які будуть створюватися в режимі реального часу і переноситися на інший комп’ютер. Користувачеві, у свою чергу, виявиться достатньо розпочати такий процес, після чого піти займатися своїми справами. Через деякий час залишиться тільки вчинити кілька дій і вся інформація зі старого комп’ютера, у тому числі програми та ігри, будуть перенесені на новий пристрій. Це дозволить заощадити багато годин на налаштування ПЗ та його завантаження з будь-яких джерел.

Навіть не дивлячись на той факт, що на дворі вже 2022 рік, компанія Microsoft вважала за необхідне впровадити таку функцію у свою нову операційну систему тільки зараз, більш ніж через півроку з моменту релізу. Швидше за все, доступ до функції перенесення даних з одного комп’ютера на інший користувачі отримають із релізом оновлення, яке стане доступним вже в червні-липні 2022 року. Перед впровадженням такої важливої ​​можливості розробникам належить досконало вивчити її роботу, щоб гарантовано не виникло якихось непередбачених проблем та складнощів. Зараз, оскільки нативного рішення від творців Windows 11, ряд компаній пропонують сторонні власні рішення, проте в силу ряду причин всі такі мають певні переваги і недоліки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.