Відомо, у яких випадках не потрібне оновлення Windows

Оновлення системи завжди хороше – так вважає більшість. Насправді так і є, але не у всіх випадках. Буває, коли справді оновлення може бути непотрібним, а то й завадити. Назвемо кілька причин, через які слід вимкнути оновлення Windows.

Ну, по-перше, все залежить від бажання користувача. Буває, що людині просто не подобаються зміни, які приходять разом із оновленням. Хоча різні збої у такий спосіб можна виправити.

По-друге, часто буває, що оновлення не встановлюється нормально, а починає зависати, зупинятися, починатися знову і так по колу. Звичайно, відмова від оновлень не вирішить ситуацію повністю, краще взагалі ще раз встановити систему та ретельно перевірити роботу жорсткого диска.

Наступна причина – старий процесор. Чим новіше оновлення, тип новіше мають бути деталі, тобто процесор. Якщо ж він у вас справді старий, то може не потягнути нових версій ОС. У разі необхідно встановлювати програми того часу, якому відповідає процесор. А оновлення краще вимкнути взагалі.

Ну і остання причина – комп’ютер працює гірше після оновлення. Оновлення мають навпаки допомагати ПК працювати краще, адже таким чином багато проблем виправляються. Але часто буває навпаки. У такому разі теж краще відмовитись від нових версій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.