Ідеальна ОС. Випущено нову Windows XP 2022 Edition

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, найуспішнішою і стабільною операційною системою компанії Microsoft вважається Windows XP, що побачила світ в 2001 році, а потім отримала ряд великих оновлень, що зробили її ще краще. Досі в багатьох підприємствах та організаціях використовують електронні пристрої саме під її управління, знаходячи цю платформу найкращою серед усіх існуючих на ринку. Вона має дуже скромні запити щодо технічного оснащення, тому їй вдається швидко і швидко працювати навіть на стареньких електронних пристроях, оснащених процесором з одним або двома ядрами, а також з мінімальним обсягом оперативної пам’яті. На тлі того, якою гарною дана платформа була свого часу, багато хто мріє побачити її у сучасному виконанні.

Розробником нової ОС виступає не компанія Microsoft, яка вже давно не випускає оновлення для Windows XP, а група незалежних розробників. Вони створили, за їхніми словами, ідеальну операційну систему за мірками 2022 року, яка надихнута платформою, випущеною більш ніж 20 років тому. Нова технологія носить найменування Windows XP 2022 Edition, і саме під такою назвою її можна завантажити у глобальній мережі. Однак оскільки права на цей бренд належать американській корпорації, так просто завантажити її не вдасться – доведеться шукати посилання у глобальній мережі. Також потрібно усвідомлювати, що це стороні програмне забезпечення, а отже не можна бути на 100% впевненим у його безпеці.

Нова ОС підтримує всі сучасні програми та ігри, тобто на неї можна встановити навіть Steam та Epic Games Store, після чого насолоджуватися ігровим процесом. Також користувачам доступна темна тема, яка стала модною серед розробників в останні роки, а разом з тим інші особливості, включаючи швидкий пошук за файлами та програмами, підтримка сенсорного управління та інші особливості, сукупність усіх з яких робить цю платформу максимально привабливою та зручною для повсякденного. використання. Не виключено, що компанія Microsoft висуне претензії, і в такому випадку проект Windows XP 2022 Edition доведеться закрити, щоб уникнути судових розглядів. Нова ОС може бути встановлена ​​на будь-які сучасні електронні пристрої на процесорах Intel та AMD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.