Створено нову версію Windows 11 з ідеальним меню «Пуск»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова платформа принесла разом з собою оновлений дизайн, розширені функціональні можливості, посилену систему захисту, підвищений час автономної роботи ноутбуків і планшетів, а також ряд інших поліпшень, за рахунок сукупності всіх з яких можна з упевненістю сказати, що вона набагато краща за Windows 10, вийшла яка ще далекого 2015 року.

Нова ОС отримала нове меню «Пуск», але нехай воно і зручніше, ніж раніше, але назвати його повністю продуманим і проробленим просто неможливо. Саме тому в мережі з’явилася модифікована збірка Windows 11, яка має ідеальне меню «Пуск», як вважають користувачі. У новому меню зібрали всі побажання та помічаючи користувачів, зробивши це саме меню не лише зручним, а ще й максимально інформативним.

На додаток до цього, воно має привабливий зовнішній вигляд, який повністю вписується в загальну колірну гаму всієї платформи. Новітнє програмне забезпечення пропонує користувачам просто шикарний за сукупністю якостей досвід користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повний редизайн операційної системи Windows 11 сподвиг користувача під ніком Howdyy-boi242 на створення модифікованої збірки нової «вінди», в якій він довів меню «Пуск» до ідеального стану. Він врахував не лише свої власні побажання та зауваження, але й прохання інших користувачів, які вже давно просять перетворити це саме меню на щось схоже на екран управління всієї ОС, як це реалізовано в Android та iOS, а з недавніх пір ще й у macOS.

Тепер, відкриваючи модифіковане меню, на екрані можна побачити швидкий пошук, список найпопулярніших додатків, нинішню погоду та курси валют, інформацію про рівень заряду, вікно програвача музики, повзунки регулювання гучності музики та системних звуків, а також вікно з повідомленнями, що надійшли за останнє час.

Користувачі висловлюють надію на те, що на підставі модифікованої збірки Windows 11 компанія Microsoft зможе зрозуміти, як має виглядати меню «Пуск», щоб воно влаштовувало всіх користувачів. Крім того, не зайвим буде надати користувачам можливість кастомізації, щоб вони могли змінювати ті чи інші частини цього меню на якісь інші.

Наприклад, замість показу погоди можна було б показувати рівень пробок у конкретному місті з інформацією про час поїздки до того чи іншого заздалегідь вибраного місця. Залишається вірити і сподіватися, що американська корпорація в одному з наступних оновлень своєї ОС внесе до неї зміни, щоб вона виглядала саме так, або навіть ще краще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.