Повна приватність. WhatsApp отримав критично важливу нову функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сервіс WhatsApp впроваджує одне нововведення за іншим в надії зробити свої фірмові послуги якомога привабливішими та затребуваними, а йдуть при цьому в хід усі можливі засоби та методи серед тих, які так і зовсім тільки можуть бути. І ось, на радість безлічі людей, вийшла нова версія даного месенджера, яку на свої телефони вже можуть встановити всі охочі, хто так взагалі про це тільки побажають. До цього самого моменту про щось подібне можна було тільки мріяти, але тільки не тепер, оскільки з недавніх пір справи йдуть іншим чином. Нововведення доступне в останній збірці месенджера, яка є в магазинах Google Play і App Store, тобто нововведення можна використовувати на гаджетах під управлінням Android і iOS.

Багатьом користувачам месенджера WhatsApp не подобається, що всі ті, кого вони додали до своєї адресної книги, тобто родичі, друзі та знайомі, постійно можуть бачити, коли вони знаходяться в онлайн-режимі. У такому разі вони можуть почати закидати повідомленнями або дзвонити, не усвідомлюючи і не розуміючи, що співрозмовник може бути чимось зайнятий, тому він і зайшов до онлайн. Протягом багатьох років з цим доводилося так чи інакше миритися, тому що виходу не було, крім видалення контакту з адресної книги, але тепер цю проблему можна вирішити. Тепер у налаштуваннях месенджера є спеціальна опція, яка дозволяє настроїти відображення інформації про останній вход до програми. Подібна функція дозволяє зробити так, щоб ніхто сторонній не дізнався, чи прочитали його повідомлення чи ні, і був користувач онлайн останнім часом.

Поки що нововведення доступне лише обмеженій кількості людей, але всім тим, кому воно вже доступне, надають можливість їм повноцінно користуватися. Месенджер WhatsApp пропонує чотири рівні приватності відповідно до категорії – «Всі», «Мої контакти», «Ніхто» або «Мої контакти, крім». Таким чином, можна приховати всі особисті дані для окремих людей, щоб вони, як і всі незнайомі люди, не могли дізнатися інформацію про прочитання їх повідомлення або отримати дані про останню активність. Подібним чином можна обмежити в інформації хоч кілька сотень людей з адресної книги, всі з яких утратять доступ до особистих приватних відомостей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.