Microsoft випустила оновлення Windows 10 з новими функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft у рамках традиційного щомісячного «оновлення по вівторках» (Patch Tuesday) випустила оновлення для операційної системи Windows 10. Апдейт приносить не лише виправлення помилок та підвищення безпеки, а й нові функції.

Оновлення під номером KB5012599 доступне як через Windows Update (Центр оновлення Windows), так і для завантаження вручну. Він доступний для версій Windows 10 21H2, 21H1 та 20H2.

Незважаючи на те, що основну увагу Microsoft зараз приділяє Windows 11, вона не забуває працювати і над Windows 10. Так, сьогодні ОС отримала нову функцію під назвою Search Highlights.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По суті це новий вид пошуку Windows, який пропонує контент залежно від того, який сьогодні день. Наприклад, користувач може побачити інформацію про важливі події, що відбулися цього дня, або про свята. Користувачі, які здійснили вхід за допомогою корпоративного облікового запису, натомість побачать контент, який належить до їх організації. Це включає важливі контакти, недавні файли і так далі. Ще одним нововведенням стала функція, що дозволяє вибирати різні кольори для кнопок спливаючих повідомлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.