“Секретна” функція Windows 11 засвітилася у презентації Microsoft

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час прем’єри нових можливостей Windows 11 компанія Microsoft розповіла про цілу низку нововведень – крім одного, що засвітився в кадрах презентації. Найуважніші глядачі вже опублікували скріншоти функції, про яку компанія замовкла — випадково чи навмисно.

Йдеться про можливість перегляду панелі віджетів Windows 11 у повноекранному режимі. Тепер вона відкривається тільки в лівій частині екрана і виводиться поверх робочого столу або вікон запущених додатків. У презентації засвітився момент, в якому користувач розгортає панель на весь екран, перекриваючи робочий стіл. Це дозволяє одночасно відображати набагато більше віджетів, а також новини Microsoft Start.

Судячи з скріншот, панель підтримуватиме робочу та особисту облікові записи одночасно. У лівій частині екрана можна побачити більше віджетів, пов’язаних із роботою, а в правій – більше особистих. У поточній версії інструмент відображає інформацію залежно від типу облікового запису – наприклад, бізнес-користувачі отримують додаткові віджети з доступом до файлів своєї організації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки Microsoft не дала жодної інформації про можливе нововведення, не можна точно сказати, коли і чи буде функція доступна в релізній версії Windows 11. .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.