Windows 11 розчарувала мільйони користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці AdDuplex провели дослідження і з’ясували, що зростання популярності Windows 11 зійшло нанівець, тобто якщо в перші місяці після релізу власники різного роду електронних пристроїв масово переходили на цю платформу, знаходячи її найкращою та найпривабливішою серед усіх існуючих на ринку, то тепер подібна тенденція практично зійшла нанівець. Поступово цю ОС встановлюють, але цей процес тепер протікає вкрай повільно, тобто від колишнього бажання людей масово переходити на нове програмне забезпечення не залишилося і сліду. Насправді це означає, що дуже багато людей розчарувалися в новітньому програмному забезпеченні компанії Microsoft.

Експерти вважають, що ситуацію зможе врятувати лише реліз якогось великого оновлення для Windows 11, яке надасть користувачам мотивацію переходити на нову операційну систему. При цьому апдейт, звичайно, повинен містити в собі цілу безліч різних особливостей і переваг, якими платформа всіх і кожного приємно порадує. В іншому випадку, якщо Microsoft не зможе нічим приємно здивувати користувачів, зростання популярності її операційної системи сповільниться ще сильніше. Станом на березень 2022 року, новітня операційна система займає лише 0,1% від загальної частки на ринку всіх операційних систем. Це дуже низьке значення, тому американська корпорація вкотре його навіть не афішує.

При цьому з моменту виходу Windows 11 пройшло вже близько півроку. Все це може означати тільки одне – дуже багато людей розчаровані новою ОС і не бачать жодного сенсу в тому, щоб встановлювати її на свої електронні пристрої. Для порівняння, збірки Windows 10 займають величезну частку ринку, тому що апдейт 21H2 використовує 28,5% всього ринку, а 21H1 – 26,5%. Виходить, що в загальній сумарній складності десята «вінда» встановлена ​​на більш ніж половину всіх персональних комп’ютерів, ноутбуків і моноблоків у світі, тоді як найновіша платформа використовується на значно меншій кількості пристроїв, тому що показник її поширеності становить 0,1%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.