Microsoft випустила важливе оновлення браузера Edge. У Chrome такого немає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft оголосила про важливе оновлення свого браузера Edge. Про це написали у XDA Developers.

Згідно з джерелом, Microsoft Edge отримав дві нові функції. По-перше, він навчився розпізнавати та перевіряти орфографію. По суті, це інтеграція з Microsoft Editor – іншим фірмовим продуктом компанії, що конкурує з Grammarly. Тепер Editor є нативним розширенням Edge, яке не потрібно встановлювати – воно вбудоване в браузер за замовчуванням. Скрипт автоматично перевірятиме текст, який набирає користувач, і вказуватиме йому на граматичні та пунктуаційні помилки. Крім того, прямо в процесі Edge пропонуватиме варіанти завершення речень, які простіше читати. Editor підтримує більше 20 популярних мов, але за умовчанням він працюватиме з мовою браузера та системи.

Друга фішка – інтелектуальний веб-вибір. Завдяки йому користувач може вибрати різні складні елементи на веб-сторінках, скопіювати їх і вставити в редактор у незмінному вигляді, з вихідним форматуванням. Ця функція була обіцяна нам ще кілька років тому, але розгортається тільки зараз. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Браузер Microsoft Edge оновлюється автоматично з іншими системними апдейтами Windows. Щоб спробувати нові фішки, перевірте, що у вас встановлена ​​найсвіжіша версія Edge. Якщо функцій ще немає, потрібно трохи почекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.