WhatsApp отримає довгоочікувану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp трохи відстав від таких конкурентів як Telegram, Discord або Slack щодо деяких функцій. Додавання реакцій вже давно у планах компанії. І схоже, що їх поява скоро відбудеться.

Функція вже доступна для деяких бета-тестерів, які працюють із оновленням 2.22.8.3. Якщо вірити витоку, для оцінки повідомлень користувачам буде доступно шість реакцій: подобається, любов, сміх, подив, смуток та подяка. 

Поки невідомо, у яких чатах буде доступна функція. У месенджері Telegram, смайлик можна поставити в будь-якій листуванні чи то груповий чат, чи особисті повідомлення. Однак WhatsApp може обмежитися чимось одним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто пам’ятати, що ентузіасти копаючись у файлах оновлень, зустрічали й інші функції, такі як додавання стікерів або текстовий перегляд голосових повідомлень. Всі вони були помічені протягом року, але струм не дісталися користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.