У Windows 11 додали круті нововведення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила чергове тестове складання Windows 11, призначене для попереднього тестування в рамках програми Windows Insider. Вона носить номер 22567 і поширюється на гілці Dev серед учасників програми.

У налаштуваннях облікового запису тепер можна додати банківську картку, яка буде використовуватися для покупок у Microsoft Store, а також оформлення та продовження передплат. Тут же відображаються оформлені передплати.

Можливості інтеграції прив’язаного до Windows Android смартфону були розширені. Тепер на комп’ютері можна читати та надсилати SMS-повідомлення, керувати телефонними дзвінками, а смартфон може використовуватись як бездротова клавіатура або тачпад.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У «Центрі оновлення Windows» зазначено, що операційна система тепер використовує технології для більш екологічного використання при завантаженні та інсталяції оновлень. Пріоритет віддаватиметься чистим джерелам енергії, які використовуються для живлення комп’ютера. Імовірно, ця функція буде працювати тільки для пристроїв, підключених до адаптера, а не з живленням від батареї.

Вступити до програми попереднього тестування, щоб отримувати пробні збірки Windows 11, можна через системні «Параметри» у розділі «Центр оновлення Windows», там же можна вибрати гілку оновлень – від максимально експериментальної до близької до релізної. За бажання завжди можна вийти з цієї програми і відкотитися до останнього стабільного збирання Windows 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.