Користувачі обурені «прискореними» оновленнями Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією із спроб компанії Microsoft змусити користувачів перейти на Windows 11 стала обіцянка, що в новій операційній системі швидше встановлюватимуться оновлення. Однак, як виявилося тепер, багато користувачів Windows 11 залишилися розчаровані і скаржаться, що обіцяне збільшення швидкості так і не було реалізовано.

Як зазначив ресурс WindowsReport, багато користувачів виявили, що оновлення Windows 11, як і раніше, займають занадто багато часу, незважаючи на заяви Microsoft. Безліч скарг можна знайти на форумах, в соцмережах та таких сайтах, як Reddit.

Як зазначають користувачі в скаргах, насправді час оновлення анітрохи не змінився, і їм уже набридло «ледарити» на своїх комп’ютерах «цілу вічність». Зокрема, жорстка критика зазнає того факту, що на вікно з написом «Робота з оновленнями. Завершено: 100%. Не вимикайте комп’ютер доводиться дивитися всі 10, а то й 15 хвилин.  

Також висловлюються надії на те, що Microsoft трохи зачекає з розробкою Windows 12 і подальшим «загравання» з панеллю завдань, а натомість виправить, нарешті, процес оновлення Windows.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.