У налаштуваннях Windows 11 з’явилася зручна функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft без зайвого галасу додала в налаштування Windows 11 дуже зручну функцію. Тепер у підрозділі «Ваш обліковий запис Microsoft» розділу «Облікові записи» меню «Налаштування» з’явився пункт «Підписки», який, як зрозуміло з його назви, дозволяє користувачам отримувати інформацію та керувати своїми підписками на сервіси Microsoft.

Нова функція є частиною накопичувального оновлення для Windows 11, яке Microsoft випустила цього місяця. Це оновлення примітно двома речами: по-перше, воно демонструє нові способи, за допомогою яких Microsoft непомітно розгортатиме нові функції у Windows, по-друге — раз і назавжди усуває уповільнення SSD у Windows 11.

Прямо зараз у розділі «Підписки» користувачі можуть побачити посилання на постачальника передплати Microsoft 365 та людей, з якими користувач ділить передплату у разі групових варіантів (наприклад, сімейного). Однак цей розділ є не більше ніж панель моніторингу, яка надсилає користувача на сторінку підписки Microsoft 365, якщо він хоче внести будь-які зміни або отримати додаткові відомості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зауважимо, що новий розділ не відображає передплати Xbox Game Pass. Щоб дізнатися про статус цієї підписки, користувачеві потрібно скористатися підпунктом «Всі підписки», який веде до розділу «Послуги Microsoft». Це трохи дивно, адже Microsoft 365 і Xbox Game Pass – це дві основні підписки компанії, про які вона щокварталу згадує у своїх звітах про прибуток.

Ймовірно, всі недоліки нової функції будуть виправлені з наступними оновленнями операційної системи. У будь-якому випадку це хороший крок, який підвищує зручність використання Windows 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.