Програми

Відочо, чому Windows 12 здивує всіх користувачів

Share
Час читання: 2 хв.

Нова операційна система в особі Windows 12, як очікується, стане доступна всім і кожному в 2025 – 2026 роках, а встановити її виявиться можливо на будь-які моделі електронних пристроїв, які мають мінімальний набір необхідного технічного обладнання, що дозволяє цій платформі повноцінно нормально працювати. 

Кожна людина, яка встановить цю ОС, безумовно буде вражена всіма тими особливостями та перевагами, які вона містить. Так, користувачів чекає єдиний мінімалістичний інтерфейс, посилена система захисту з функцією видачі дозволів на доступ до тих чи інших можливостей, новий робочий стіл, інший дизайн всіх стандартних додатків, ряд нових можливостей, а також деякі додаткові переваги.

Нова платформа принесе разом з собою повноцінну нативну підтримку всіх існуючих систем біометричної ідентифікації особистості, завдяки чому виробники ноутбуків, моноблоків, персональних комп’ютерів і планшетів зможуть встановлювати в різні засоби захисту даних, що працюють апаратно. 

Але і це ще не все, тому що дана операційна система принесла разом з собою деякі інші переваги, якими вона гарантовано всіх і кожного приємно порадує, коли вийде на ринок. Так, їй приписують підтримку системи голосового управління, яка дозволить відчути просто приголомшливий за сукупністю якостей досвід використання всієї платформи в цілому.

За рахунок системи голосового управління, що працює за рахунок інтеграції з абсолютно новим віртуальним помічником, користувачі зможуть виконувати за допомогою голосу такі самі команди і дії, як і з використанням звичних периферійних пристроїв, тобто мишки і клавіатури. Ще недавно всі і кожен могли лише мріяти про щось подібне, але тільки не тепер, тому що з недавніх пір справи йдуть іншим чином, ніж раніше до цього моменту. 

Безумовно, коли Windows 12 вийде на ринок, вона зведе всіх і кожного з розуму, тому що інакше бути не може, тому що жодна з операційних систем, що існують на ринку, не в змозі запропонувати що-небудь подібне. Чого вартий тільки новий робочий стіл, в якому принцип роботи з файлами виявиться змінений і спрощений.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Windows
  • Останні записи

    Старі моделі Google Pixel отримають ключові функції з нової серії Pixel 9

    Смартфони серії Google Pixel 9, представлені минулого місяця, отримали нові ексклюзивні функції, зокрема Auto Frame…

    14.09.2024

    Що таке JPEG-XL і навіщо він потрібен у iPhone 16 Pro

    Ще до офіційного анонсу iPhone 16, у мережі активно обговорювали нові формати для зйомки фото…

    14.09.2024

    Київстар попередив про зміни в тарифах: всім абонентам варто підготуватися

    Один із провідних мобільних операторів, Київстар, повідомив своїх клієнтів про майбутні зміни. Відповідне оголошення опубліковане…

    14.09.2024

    Чому Apple обрала вертикальні камери для iPhone 16

    Однією з малопомітних змін в iPhone 16 стало вертикальне розташування системи з двома камерами на…

    14.09.2024

    Рейтинг цін на iPhone 16 і iPhone 16 Pro: де купити дешевше

    На початку тижня Apple провела велику осінню презентацію, де анонсувала нову лінійку смартфонів iPhone 16.…

    14.09.2024

    Презентація нової консолі Nintendo в листопаді: очікуються дві моделі на вибір

    Нещодавно кілька авторитетних джерел підтвердили, що компанія Nintendo планує представити свою нову консоль, ймовірно, названу…

    14.09.2024