Новий Windows Media Player: перші скріншоти та головні особливості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft запустила бета-тест нової версії штатного плеєра для Windows 11. Крім «підтягнутого» до концепції ОС дизайну, програма отримала ряд корисних функцій, покликаних поліпшити досвід користувача при взаємодії з мультимедійними файлами.

Оновлений Media Player може відображатися як на весь екран, так і в режимі міні-плеєра з поданням обкладинки запущеного альбому. Ще однією особливістю програми стала підтримка режиму “картинка в картинці” як для відео, так і для музичних файлів. Таким чином, його вікно буде доступне під час виконання будь-яких інших завдань на комп’ютері.

Уніфікований плеєр підтягує до своєї бібліотеки весь мультимедійний контент, збережений на ПК. Він дозволяє швидко запускати відео та музику, а також створювати списки відтворення та керувати ними. Крім того, у блозі Microsoft вказується , що якщо аудіоколекція користувача в даний час знаходиться в Groove Music, бібліотека та плейлисти будуть автоматично перенесені в новий медіаплеєр.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також повідомляється, що класичний програвач Windows Media все ще можна буде використовувати – він знаходиться в папці “Інструменти Windows” у меню “Пуск”. Оновлений Media Player зараз доступний лише для учасників програми попередньої оцінки Windows. Дата випуску релізної версії програми буде оголошено пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.