Коли вийде перше велике оновлення Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Windows 11 вийшла у жовтні 2021 року. І ось нарешті Microsoft готується випустити перше велике оновлення для нової версії своєї системи.

За даними інсайдерів, називається апдейт Sun Valley 2. При цьому він також відомий як Windows 11 22H2. Внутрішні роботи над ним намічені на 4 березня, водночас конфігурування системи закінчиться лише за місяць — 4 квітня.

Саме після цієї дати розробники Microsoft не вносити жодних істотних змін. Наступний етап для Sun Valley 2 – передрелізне тестування. Саме після нього влітку 2022 року компанія випустить оновлення для всіх користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Windows 11 22H2 стане єдиним апдейтом системи у 2022 році. До такої практики редмондці перейшли зовсім недавно, перейшовши від традиційнішого випуску двох релізів протягом року.

На даний момент немає жодних подробиць про те, чого варто чекати в Sun Valley 2. Можливо, зміни торкнуться меню «Пуск» та панелі завдань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.