У Windows 11 з’явиться нова програма, яка буде доступна і на macOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Microsoft планує оновити всі фірмові програми у Windows 11 зовні та за функціональністю. У січні цього року стало відомо, що зміни стосуватимуться поштового клієнта Outlook. Про це повідомляє WindowsLatest. 

Проект названо кодовим ім’ям Project Monarch. Однією з його особливостей буде кроссплатформенність – новий клієнт зможе працювати на Windows 10, Windows 11, macOS та у веб-версії.

Очікується, що Microsoft оголосить про оновлення програми в кінці березня або квітні 2022 року. Викочають оновлення орієнтовно восени поточного року. 

Причому користувачеві будуть доступні дві версії програми — класична та One Outlook. Це так само, як з Меню Пуск — якщо користувачеві незвично нове рішення, компанія дозволить користуватися традиційним. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.