Відомо, чим операційна система Windows 12 здивує всіх користувачів

Нова операційна система Windows 12 стане еволюційним продовженням Windows 11, отримавши ще більш привабливий зовнішній вигляд, додатково спрощений інтерфейс, посилену систему захисту, а також повноцінну підтримку біометричних модулів та датчиків, підтримуватись всі з яких будуть на апаратному рівні без додаткового програмного забезпечення. 

Крім того, в новітній ОС компанія Microsoft зробить так, щоб абсолютно всі дії, які можна виконати за допомогою клавіатури та мишки стало неможливо виконувати з використанням голосового управління. Для цього в платформу додадуть спеціальний голосовий помічник, але не Cortana, а набагато більш просунутий, що працює у тому числі на основі нейронних мереж та машинного навчання.

Підтримка голосового управління в новій ОС виявиться настільки просунутою, що новітня операційна система всіх просто шокує, оскільки жодна інша платформа для електронних пристроїв навіть і близько не в змозі похвалитися чимось подібним. Звичайно, на цьому нововведення в Windows 12 не обмежаться, тому що новітня платформа також запропонує всім і кожному безліч інших переваг, включаючи нове ядро, яке відчутно підвищить швидкодію та стабільність усієї платформи, а такої проблеми, як «Синій екран смерті», більше ніколи не буде, тому всі і кожен зможуть про неї назавжди забути, наче її ніколи навіть не було. 

Будь-хто, хто про це взагалі тільки забажає, гарантовано залишиться задоволений новою платформою, тому що їй просто елементарно навіть близько не буде рівних.

Стає зрозуміло, що новітня платформа буде доступна для установки на будь-які моделі комп’ютерів, тому встановити її на свій електронний гаджет зможе будь-хто, хто володіє пристроєм, що задовольняє мінімальні системні вимоги. В даний час новітня операційна система в особі Windows 12 існує у вигляді ранньої альфа-версії, яка допрацьовуватиметься в найближчі роки до стану стабільної альфа-версії, а потім, після цього, почнеться вже процес бета-тестування. 

Очікується, що нова ОС побачить світ для всіх користувачів у 2025 році або трохи пізніше. Багато що залежатиме від того, наскільки добре Windows 11 виявиться здатною утримувати ринок і наскільки вона всіх влаштовуватиме.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.