Названо причини, чому варто змінити браузер Google Chrome на інший

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість людей користується саме браузером Google Chrome. Це факт, адже він зручний, відносно швидкий та зрозумілий усім. Звісно, якщо відкрити багато вкладок, то він може повільно працювати, але на це мало хто звертає увагу. Експерти говорять, що краще обрати будь-який інший браузер, але щоб це не був сам Google Chrome. Так чому ж ним варто не користуватись, а обрати інший браузер? Детальніше далі в статті.

Важливим мінусом Google Chrome, є його захист, точніше відсутність. Зараз на першому місці всюди безпека користувачів. От і цей браузер вирішив зробити такий самий механізм захисту, як в браузері Safari. Суть полягала в тому, щоб інформацію на кожного користувача не збирати, бо по ній можна легко ідентифікувати людину, а робити такі собі загальні відомості про людей, яких щось об’єднує. Це якщо пояснювати простими словами. Зрозуміло, що це б зменшило доходи компанії, тому проект відмінили.

Наступною причиною є навантаження на процесор. Незалежно від того, чи буде у вас багато вкладок чи ні, Google Chrome все рівно може працювати повільно. Візьмемо до прикладу усі розширення, вони дуже впливають на процесор. Вони його нагружають навіть коли не включені. Також, вони зменшують запас пам’яті як оперативної, так і вбудованої. Звісно, кругом є розширення, але вони ніде так не навантажують комп’ютер, як в Google Chrome. Тому, подумайте, чи потрібно вам псувати свою техніку звичайним браузером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Замінити Google Chrome буде зовсім не важко. Існує дуже багато схожих програм, які будуть кращі по якості і такі ж зрозумілі для усіх. Ось маленький список браузерів:

  • Safari
  • Vivaldi
  • Opera
  • Microsoft Edge

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.