WhatsApp серйозно оновився. Додана довгоочікувана функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp став настільки затребуваним по всій земній кулі, що тепер понад 2,4 млрд людей, які проживають у різних різних регіонах світу, активно його використовують, знаходячи це програмне забезпечення найкращим і найбільш привабливим серед усіх тих, які взагалі тільки можуть існувати.

Це програмне забезпечення пропонує користувачам по-справжньому дуже широкі і вкрай багаті функціональні можливості, використовуючи які можна здійснювати голосові дзвінки, відправляти текстові повідомлення, дзвонити по відеозв’язку, ділитися місцезнаходженням і здійснювати цілу безліч різних інших дій, не відчуваючи при цьому жодних труднощів і складнощів.

Будь-яка людина, яка про це взагалі тільки забажає, гарантовано залишиться задоволеною цим месенджером, знаходячи його найкращим і найпривабливішим серед усіх тих, які взагалі тільки можуть бути. І ось це програмне забезпечення оновилося до нової версії, завдяки чому тепер кожна людина може почати користуватися ним ще активніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp у версії з App Store та Google Play оновився, отримавши довгоочікувану функцію. Нова можливість доступна всім, хто встановить на свій смартфон свіжу версію програмного забезпечення, доступну звичайно безкоштовно. Тепер користувачі, виконавши установку апдейта, можуть шукати будь-яку інформацію у листуванні з підвищеним комфортом.

Якщо ще недавно вся інформація змішувалася в кашу і доводилося щоразу витрачати багато часу на те, щоб знайти потрібні відомості, тепер справи інакше. Відтепер користувачі можуть звузити за допомогою спеціальних фільтрів результати пошуку до повідомлень, фотографій, відео, посилань або інших типів даних.

За рахунок цього можна в рази швидше знайти потрібну інформацію з історії листування, і це дуже зручно. Шукати можна також у тому числі за GIF-файлами, аудіоповідомленнями та документами. Також тепер можна переглянути всі повідомлення, які не були прочитані або, навпаки, були прочитані, а також скористатися деякими іншими новими фільтрами, які почали відображатися в месенджері WhatsApp.

Ще недавно всі і кожен могли лише мріяти про щось подібне, але тільки не тепер, тому що з недавніх пір справи інакше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Нововведення спрямоване на покращення користувальницького досвіду та посилення рівня задоволеності користувачів при використанні даного програмного забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.