Названо одну з найкращих антивірусних програм для Windows у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви працювали з пристроями WindowsАаа, то, швидше за все, вже знайомі з Microsoft Defender. Для тих, хто ще не знає, це антивірусна програма, яка за замовчуванням встановлена ​​у всіх нових версіях операційної системи Windows. У той же час це не забороняє користувачам завантажувати інші програми та користуватися ними для захисту від вірусів, якщо виникає таке бажання, але це необов’язково.

Microsoft Defender більше, ніж достатньо для захисту, як можна зробити висновок, почитавши дослідження організації AV-TEST. Тут також зазначено, що ця програма є одним з кращих і стоїть в одному ряду з McAfee, Avast, Avira, AVG та іншими.

У дослідженні брали участь 21 програма, і його суть полягала у їхній детальній перевірці. Важливо вказати те, що перевіряли останні версії програм, щоб полегшити та спростити вибір користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Проведені тести показали, що Microsoft Defender є надійною антивірусною програмою, адже відповідає за загальну безпеку пристрою, його продуктивність, а користування ним зрозуміле та зручне. У висновку організація AV-TEST вказала, що Microsoft Defender можна вважати відмінним вирішенням проблем, пов’язаних з вірусами, особливо на Windows 10 та Windows 11. Ще однією перевагою Microsoft Defender є те, що це практично єдина безкоштовна антивірусна програма, тим більше з оновленнями Microsoft, що відбуваються на постійній основі.

Але загальною порадою для всіх користувачів є те, що на вашому комп’ютері обов’язково має бути надійний антивірус, який гарантує захист навіть якщо в ньому немає необхідності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.