WhatsApp запустив нову функцію: у чому унікальність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У месенджері WhatsApp з’явилася функція повідомлень, що зникають, в особистих чатах за замовчуванням. Її також можна увімкнути у всіх нових бесідах. Тоді листування автоматично зникатиме через заданий проміжок часу, – повідомив власник компанії Facebook Марк Цукерберг .

«Сьогодні ми викочуємо нову опцію зникаючих повідомлень у WhatsApp, щоб усі нові чати зникли за замовчуванням через 24 години, 7 днів або 90 днів. Не всі повідомлення повинні залишатися поруч вічно», – йдеться у повідомленні.

Для налаштування «дефолтних» повідомлень, що зникають, на Android і iOS потрібно активувати функцію наступним чином: «Автоматичний таймер повідомлень» у розділі «Налаштування WhatsApp» – «Обліковий запис» – «Конфіденційність» у мобільних додатках месенджера. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У «шапці» діалогу співрозмовник побачить повідомлення, що повідомлення зникатимуть автоматично, навіть якщо він їх не прочитає за відведений час. До речі, на групові чати така функціональність “за замовчуванням” не поширюється – потрібно буде включати її вручну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.