Windows 11 отримала нові налаштування для меню “Пуск”. Стало зручніше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft випустила свіжу бета-складання Windows 11 Dev під номером 22509. Про це компанія розповіла у своєму офіційному блозі на сайті blogs.windows.com.

Згідно з джерелом, Windows 11 отримала нові функції для панелі завдань та меню “Пуск”. Наприклад, тепер при підключенні додаткових моніторів дата і час відображаються на кожному з них — досі вони були присутні лише на основному дисплеї комп’ютера.

Крім того, меню “Пуск” отримало нове налаштування: тепер користувач може вибрати, які елементи він хоче в ньому бачити. Знайти ці параметри можна, клацнувши правою кнопкою миші на кнопку «Пуск». У спливаючому меню можна побачити кілька варіантів макетів: “Більше іконок”, “Більше рекомендацій” та “За замовчуванням”. При виборі вказаних параметрів у вікні «Пуск» змінюється співвідношення кількості тих чи інших елементів. Ось як це виглядає:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення містить чимало виправлень та покращень. Наприклад, ще кілька елементів «переїхали» до «Параметрів» з архаїчної «Панелі управління». А ще «Екранний диктор» щільніше інтегрований у веб-сторінки та допомагає зручніше взаємодіяти з ними.

Складання Windows 11 Dev 22509 поки що доступне лише користувачам, які зареєструвалися як бета-тестери або розробники. Найближчим часом вона вийде для решти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.