Немає навіть у Chrome. Вбудований у Windows браузер отримає дві важливі функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вбудований у Windows браузер Edge отримає дві нові функції. Про це повідомляє видання The Verge.

Користувачі зможуть швидко змінити пароль, якщо браузер виявить, що він “витік” до мережі. Крім того, в Edge вбудують спеціальний трекер цін, який автоматично відстежуватиме зміни вартості тих товарів, які нещодавно дивився користувач.

Microsoft активно працює над тим, щоб Edge став браузером, за допомогою якого користувачі будуть купувати. “Відстеження цін вже зовсім скоро буде частиною Microsoft Edge, тому вам потрібно просто переглядати сторінки та браузер повідомить, якщо ціна на потрібний вам товар зміниться”, – каже представник Microsoft Ліат Бен-Зур.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той же час поки що зовсім неясно, як саме Microsoft планує відстежувати саме потрібні вам товари. Цілком ймовірно, що користувач ставитиме спеціальну позначку, що товар йому цікавий, а далі браузер надсилатиме повідомлення про зниження ціни на товар.

Що стосується паролів, то вбудований у Windows браузер відстежуватиме, чи не витік ваш пароль в Мережу. Якщо це сталося, браузер запропонує його змінити. При цьому вигадувати новий пароль самостійно не доведеться – браузер згенерує його автоматично. Варто зазначити, що така функція вже давно є, наприклад, Google Chrome.

“Жодна з цих функцій не вважається унікальною і або вже присутня в інших браузерах (як менеджер паролів), або давно вирішується за допомогою розширення для браузера. Тому додавання таких функцій до Microsoft Edge – це зручно, але навряд чи істотно змінить співвідношення сил на ринку браузерів”, – стверджує Алекс Пацай, директор програм-менеджменту Parallels.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.