Легендарний Winamp готується до відродження з новим логотипом та дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Легендарний плеєр Winamp, який користувався неймовірною популярністю на початку нульових, готується до перезапуску – розробники оновили логотип і почали приймати заявки на бета-тест. 

Розвиток Winamp припинився у 2007 році після випуску версії 5.5. До цього він був найпопулярнішим плеєром для відтворення локальних аудіофайлів, який пропонував широкі можливості кастомізації за рахунок великої кількості скінів, що створювалися самими користувачами. Є навіть інтернет-музей , присвячений їм. 

У жовтні 2018 року в мережу витік Winamp 5.8, а незабаром розробники вирішили розмістити цю версію на своєму сайті для бажаючих надати ностальгії. Хоча компанія Radionomy, яка володіє плеєром, заявляла, що вона ще має великі плани на майбутнє, відтоді нічого не було чути. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі сайт Winamp кардинально перетворився і на ньому з’явилася форма для запису на участь у тестуванні нової версії. Бета має вийти найближчим часом, але подробиць про неї немає, як і інформації про терміни випуску фінального складання. Враховуючи, що зараз більшість уже слухають музику у стрімінгових сервісах, навряд чи плеєру вдасться повторити успіх, якщо він не запропонує якусь інтеграцію. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.