Так виглядає абсолютно новий WhatsApp для Windows

Месенджер WhatsApp вже давно доступний на комп’ютерах, але насправді це мобільний додаток, адаптований для настільних комп’ютерів. За словами джерела, найближчим часом все зміниться, оскільки компанія розробляє нову програму для Windows і macOS. Ресурс Aggiornamenti Lumia опублікувала скриншоти та анімовані зображення, які демонструють, як виглядатиме нове програмне забезпечення WhatsApp та якими будуть його ключові особливості. WhatsApp UWP з напівпрозорими панелями вже існує у вигляді бета-версії для Windows 10 і Windows 11.

Джерело пише, що новий додаток, на відміну від старого (і важкого) програми, запускається всього за 1 секунду. Розробники WhatsApp додали можливість малювання – зручну функцію, яка може максимально використати можливості пристроїв Windows із сенсорними можливостями. Можна швидко щось намалювати чи написати та надіслати малюнок співрозмовнику. Більше не потрібно буде тримати настільний додаток Whatsapp відкритим для отримання повідомлень. Нова версія Whatsapp для Windows буде повідомляти вас про повідомлення, навіть коли програма закрита.

Налаштування будуть згруповані за шістьма категоріями – Загальні, Обліковий запис, Чати, Повідомлення, Сховище, Довідка. Програма дуже схожа на Skype, але з деякими плоскими елементами дизайну та традиційним зеленим кольором віконці чатів. WABetaInfo додає, що нова версія також вийде на MacOS. Основними змінами стане покращений інтерфейс користувача, але терміни виходу поки не повідомляються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.