WhatsApp заблокується на сотнях мільйонів смартфонів під керуванням Android та iOS

Вже незабаром дуже багато людей, власники безлічі різних моделей смартфонів від тих чи інших виробників, втратять можливість використовувати WhatsApp будь-яким чином. Подібна подія, безумовно, всіх дуже сильно і вкрай значно засмутить, тому що мало хто очікує і може собі уявити, що щось подібне все ж таки відбудеться, проте це все ж таки гарантовано станеться. У старих сильно застарілих версіях ОС міститься безліч загальновідомих проломів, використовуючи які треті особи можуть отримати доступ до чужого особистого листування. У цьому, звичайно, навіть близько немає нічого хорошого, але це саме та реальність, з якою всім доводиться так чи інакше жити. І ось, на радість безлічі людей, сталося цілком реальне диво, яким кожен залишиться задоволений.

Месенджер WhatsApp впроваджує одне нововведення за іншим у надії зробити своє фірмове програмне забезпечення якомога привабливішим, і саме з цієї причини даний сервіс вважав за необхідне піти на такий крок, на який від нього мало хто очікував. Вже з 1 листопада 2022 року, тобто приблизно через один рік, використовувати це програмне забезпечення будь-яким чином стане неможливо на всіх моделях смартфонів, які працюють під керуванням операційних систем Android 5.0 Lollopop та iOS 10, а також будь-яких старіших. Мінімальними версіями операційних систем для запуску даного месенджера виявляться Android 5.0 Marshmallow і iOS 11, тоді як на будь-яких застарілих використовувати його виявиться неможливо ніяк.

Даний сервіс для спілкування пропонує всім і кожному просто приголомшливий за сукупністю якостей користувальницький досвід, дозволяючи здійснювати голосові дзвінки, дзвонити по відеозв’язку, пересилати медіафайли, ділитися місцем розташування і робити багато іншого, не відчуваючи при цьому жодних труднощів. Один із секретів популярності WhatsApp полягає у безкоштовності, тобто простим користувачам не потрібно платити за процес його використання жодної копійки, а це, на секунду, дуже великий і вкрай значущий плюс. Поза сумнівами, відключення старих застарілих версій операційних систем від цього ПО неприємно засмутить безліч людей, але треба розуміти і враховувати, що все це робиться заради загального блага, щоб приємно порадувати якомога більше людей, які зможуть почуватися набагато більшою. безпеки, ніж будь-коли раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.