WhatsApp почне працювати на комп’ютері без увімкненого смартфона

WhatsApp почав викочувати оновлення, яке дозволить користувачам прив’язувати обліковий запис на додатковий пристрій та надсилати на ньому повідомлення без необхідності тримати основний смартфон увімкненим.

Як пише GSMArena, оновлення вже почало офіційно приходити користувачам Android та iOS-пристроїв. В Україні, щоправда, поки що нічого не відбувається. Можливо, оновлення прийде трохи згодом.

До цих пір користувачам потрібно було переконатися, що основний смартфон, як і раніше, підключений до інтернету, перш ніж запустити WhatsApp в Інтернеті.

Спочатку нову функцію потрібно увімкнути на телефоні. Після цього обліковий запис відв’яжуть від усіх пристроїв, які були раніше прив’язані, а потім потрібно буде прив’язатися до потрібного пристрою. Вже після цього можна буде спокійно користуватися WhatsApp незалежно від того, що відбувається з основним смартфоном.

Є, щоправда, одне обмеження: пов’язані пристрої зможуть отримувати та надсилати повідомлення протягом 14 днів після відключення основного смартфона. На планшети та інші смартфони нововведення не поширюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.