Як дізнатися пароль від Wi-Fi на своєму смартфоні Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система Android має безліч корисних функцій та опцій, про існування яких багато хто навіть не підозрює. Зараз ми розповімо про одну з них, за допомогою якої ви зможете знайти пароль Wi-Fi на вашому смартфоні. Але для того, щоб наведений нижче метод спрацював, спочатку потрібно підключитися до мережі Wi-Fi, від якої ви хочете дізнатися пароль.

Щоб дізнатися пароль від Wi-Fi, потрібно потрапити до меню налаштувань Wi-Fi. Зробити це можна двома способами: перейти до програми «Налаштування» і відкрити вкладку «Wi-Fi» або просто перейти в меню Wi-Fi з Центру управління зверху. Потім натисніть на ім’я мережі, пароль від якої ви хочете знайти, після чого на екрані з’явиться QR-код.[/b] Зробіть скріншот сторінки з QR-кодом і відскануйте його. Зробити це можна за допомогою вбудованого у смартфон сканера QR-кодів. Для цього перейдіть до програми «Галерея», відкрийте скріншот, клацніть на піктограму «Поділитися» та виберіть сканер.

Однак у деяких випадках після таких маніпуляцій пароль залишиться прихованим зірочками. Тоді ми пропонуємо альтернативний варіант. Повторіть усі наведені вище дії аж до створення скріншота. Потім обріжте отриманий скріншот так, щоб на ньому залишався лише QR-код. Потім відкрийте у браузері сайт [b]webqr.com, натисніть на значок у вигляді камери, виберіть опцію «завантажити файл» та завантажте фотографію з QR-кодом зі свого смартфона. І ви відразу побачите пароль від своєї мережі Wi-Fi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.