Android-додатками вже можна користуватися в Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила нову тестову збірку Windows 11. Найголовніше нововведення – підтримка запуску додатків і ігор, створених для Android.

Ця функція доступна в свіжої збірці Windows 11, випущеної на каналі Beta для учасників програми Windows Insider. В даний час взяти участь в тестуванні цього нововведення можуть тільки жителі США, в інших країнах його поки немає.

Android-додатки та ігри доступні в магазині Amazon Appstore, який інтегрований в Microsoft Store. Кожному розміщеному в Amazon Appstore проекту виділена окрема сторінка з описом, скріншотами та іншою інформацією. Там же можна залишати відгуки. Додатків та ігор поки не так багато, але всі вони були адаптовані для використання на комп’ютерах з процесорами Intel, AMD і Qualcomm. Деякі Android-додатки доступні не в Amazon Appstore, а безпосередньо в Microsoft Store.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Android-додатками в Windows 11 можна користуватися як звичайними програмами, тобто запускати їх на повний екран або в мініатюрних вікнах, масштабувати вікна, розміщувати в будь-якому місці екрану, згортати в панель задач і закріплювати на цій панелі або в меню «Пуск» для швидкого запуску, перемикатися за допомогою гарячого поєднання клавіш Alt + Tab, додавати на різні робочі столи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.