Windows 11 зацікавила людей, але лише деякі готові купити новий комп’ютер заради неї

За повідомленнями джерел мережі, багато людей не мають наміру купувати новий комп’ютер або ноутбук, щоб перейти на Windows 11. Такий висновок випливає з результатів опитування, проведеного платформою OnePulse.

Згідно з наявними даними, в опитуванні OnePlus взяли участь 1000 чоловік з США і Великобританії. Так, в США 14,6% респондентів планують до кінця року придбати новий пристрій, що працює під управлінням Windows 11. У Великобританії цей показник ще нижчий – лише 12,4% опитаних висловили бажання купити комп’ютер або ноутбук з новою ОС Microsoft. При цьому 22,6% респондентів планують купити пристрій з Windows 11 в наступному році, але багато (42%) мають намір зберегти поточний пристрій, пізніше оновивши використовувану ОС до Windows 11.

Опитування також показало, що в даний час користувачі в основному добре ставляться до нової програмної платформи Microsoft. У 51,6% опитаних склалося позитивне враження про Windows 11, тоді як різко негативне ставлення до ОС висловили тільки 8,1% учасників опитування. При цьому близько 40% респондентів висловилися за те, щоб не робити передчасних висновків до тих пір, поки ОС не стане більш зрілою. На їхню думку, оцінювати Windows 11 слід пізніше, коли Microsoft випустить кілька функціональних оновлень, позбавиться від відомих проблем і зробить загальнодоступними анонсовані раніше інструменти, такі як підтримка запуску Android-додатків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я