Вийшло перше оновлення релізної версії Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила накопичувальне оновлення для Windows 11. Воно стало першим в релізной гілці цієї ОС. Як правило, такі апдейти виходять кожен другий вівторок місяця (в так званий Patch Tuesday) і містять невеликі патчі з виправленнями проблем.

Цей апдейт носить технічний номер KB5006674, а після його установки номер збірки Windows 11 збільшується до 22000.258. Він доступний всім користувачам релізной версії ОС в «Центрі оновлень Windows», який знаходиться в «Параметрах», але його також можна завантажити з сайту Microsoft , щоб встановити вручну.

Список виправлень:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Вирішено проблему сумісності між Windows 11 і мережевим програмним забезпеченням Intel Killer і SmartByte. Пристрої з цим ПО при певних умовах могли втрачати пакети протоколу User Datagram Protocol (UDP), що призводило до виникнення як проблем з продуктивністю комп’ютера, так і інших проблем з протоколами на основі UDP. Наприклад, деякі веб-сайти могли завантажуватися повільніше, через що потокове відео з високою роздільною здатністю відтворювалося з перериваннями. Рішення VPN, засновані на UDP, також могли працювати повільніше.
  • Якісні поліпшення в стек обслуговування (компонент, який встановлює оновлення ОС). Апдейт додає надійний і міцний стека обслуговування, щоб пристрої могли отримувати та встановлювати оновлення більш ефективно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.