Названо 8 головних багів Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У нашому огляді Windows 11 ми попереджали, що не варто встановлювати нову операційну систему відразу після її виходу – адже в ній можуть залишитися серйозні баги, невиявлені під час тестування.

Технічний експерт, головний редактор Bleeping Computer Лоренс Абрамс назвав вісім головних проблем нової Windows 11, над якими вже працюють фахівці Microsoft, повідомляє ” ЛІГА.net “.

До них він відніс панель задач з Windows 10, яка з’явилася у ряду користувачів Windows 11, а також помилки з запуском меню “Пуск”. Найгучніша на даний момент проблема – знижена продуктивність ряду процесорів AMD (до -15%).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Частина користувачів з продуктивними пристроями побачили повідомлення про те, що їхній комп’ютер не відповідає системним вимоги ОС. У ряду користувачів Провідник споживає дуже багато оперативної пам’яті (до 1 ГБ), а користувачі з В’єтнаму скаржаться на те, що не відкривається популярний в цій країні браузер Cốc Cốc.

Крім того, Абрамс розповів про проблеми із сумісністю Windows 11 з Oracle VirtualBox, а також про втрату даних при використанні мережевих програм від Dell і Intel.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.