Названий спосіб як легко оновитися до Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для легкої установки Windows 11 необхідно активувати TPM і включити безпечне завантаження. Про це повідомляє видання The Verge.

Автори медіа перерахували рекомендації для швидкої установки операційної системи нового покоління Windows. В першу чергу журналісти порадили активувати криптографічний модуль TPM, якщо його підтримка присутня на ПК. Для цього потрібно зайти в BIOS і знайти перемикач стану на вкладках «Додатково», «Безпека» або «Надійні обчислення».

Потім фахівці рекомендують включити безпечне завантаження. Параметр з цією опцією доступний в тому ж BIOS на вкладці «Безпека», «Завантаження» або «Аутентифікація».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для швидкого завантаження і установки Windows автори радять вибрати диск під систему і відформатувати його за допомогою вбудованої утиліти Microsoft Disk Management. Для коректної роботи ОС необхідно як мінімум 64 гігабайти вільного простору. Перед установкою потрібно завантажити ISO-образ системи з сайту Microsoft і записати його на флеш-накопичувач ємністю не менше 8 гігабайт.

Реліз операційної системи від Microsoft нового покоління був запланований на 5 жовтня, однак користувачі отримали можливість скачати і встановити Windows 11 на день раніше, 4 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.