Програми

Розкрито офіційну дату релізу Windows 11

Share

Сьогодні надійшла довгоочікувана новина і було розкрито офіційну дату релізу Windows 11. Як повідомляється, перший у цьому році випуск Windows 11 запланували 5 жовтня, і зараз він готується до публічного розгортання. Microsoft розпочала завершальну роботу з підготовки Windows 11 версії 21H2 (оновлення за жовтень 2021 р.)

Windows 11 нарешті потрапила до каналу попереднього перегляду (Release Preview Channel), і тепер його можна перевірити на основних пристроях, доки у вас встановлені сумісні драйвери. Зауважте, що це не фінальна версія, тому в Windows 11 Build 22000.194 можуть виникнути незначні проблеми, які надсилаються тестувальникам у Release Preview Channel.

Microsoft планує покращити загальний досвід роботи з Windows 11 версії 21H2 у найближчі тижні в рамках звичайного ритму обслуговування технічної фірми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зауважити, що Windows 11 зараз пропонується тестувальникам попереднього перегляду випуску через схему пошуку Microsoft.

Як ви можете бачити на наведеному вище знімку екрана, вам потрібно перейти в Налаштування> Оновлення та безпека> Оновлення Windows і перевірити наявність оновлень, а потім вручну вибрати опцію «завантажити та встановити» для Windows 11 після реєстрації на каналі попереднього перегляду випуску.

Якщо вибрати “поки залишитись на Windows 10”, ви отримаєте Windows 10 версії 21H2 (оновлення за жовтень 2021 р.).

Ті, хто мають сумісне обладнання, зможуть оновити Windows 11 як просте оновлення Windows, тому процес буде простим. Розмір Windows 11, ймовірно, буде близько 3 ГБ, оскільки він приносить більше змін, ніж оновлення функцій Windows 10, випущені за останні кілька років.

З точки зору змін, Windows 11 містить новий вигляд меню “Пуск”, новий центр сповіщень, новий Microsoft Store, нові програми “Вхідні” тощо.

Оновлене меню “Пуск” без активних плиток та сучасна (знижена) панель завдань – одна з найбільших змін, що відбуваються в операційній системі настільних комп’ютерів. Корпорація Майкрософт не покращила роботу меню “Пуск”, і вона працює над новою функцією під назвою “Параметри входу”, яка з’явиться над параметрами живлення.

Плани розгортання Windows 11

Навіть якщо ваш пристрій готовий до Windows 11, ви можете не побачити оновлення цієї функції 5 жовтня. Оновлення спочатку буде запропоновано лише вибраним пристроям. Якщо ви не можете дочекатися Windows 11, ви зможете завантажити та встановити її вручну за допомогою таких програм, як Інструмент створення медіа та Помічник оновлення.

Якщо повільне розгортання виявиться успішним, воно може пройти за кілька тижнів, перш ніж ми побачимо Windows 11 для інших пристроїв.

Представники Microsoft підтвердили, що після 5 жовтня буде випущено кілька оновлень, щоб виправити інші проблеми в операційній системі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Останнє оновлення iOS виправляє дуже серйозну помилку на всіх iPhone

    iOS 17.5.1 вже доступна для всіх iPhone, що підтримують iOS 17, і покликана виправити помилку,…

    22.05.2024

    Київстар піднімає ціни на деякі тарифи

    Українська компанія мобільного зв’язку «Київстар» внесла зміни у свої тарифні плани. Зміни були спричинені потребою…

    21.05.2024

    Фахівці назвали 5 перевірених міфів про Android

    iPhone від Apple завоював безліч шанувальників, особливо у США, завдяки популярності iMessage. Часто можна почути,…

    21.05.2024

    10 нових пристроїв Samsung представить на літній презентації

    Цього літа компанія Samsung проведе масштабну презентацію нових продуктів, в рамках якої представить флагманські складні…

    21.05.2024

    Перші зображення розкладачки Honor Magic V Flip потрапили в мережу

    Авторитетний китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився у соцмережі Weibo першими зображеннями майбутнього…

    21.05.2024

    Dell представила безшумну мишу яка коштує 1500 гривень

    Компанія Dell представила свою тиху мишу Silent Mouse MS355. Її конструкція дозволить користувачеві не відволікатися…

    21.05.2024