Windows 11 заборонили встановлювати на старі ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft почала попереджати користувачів старих комп’ютерів про неможливість встановити Windows 11. Про це повідомляє видання BetaNews.

Журналісти звернули увагу, що після розкриття дати релізу ОС Microsoft почала повідомляти деяких користувачів, що ті не зможуть встановити Windows 11 на свої пристрої. Тим самим компанія повідомляє, що користувачам бета-версії ОС заборонено інсталювати на свої ПК повноцінну версію операційної системи.

Ранні збірки нової ОС можна було встановити навіть на ще не відповідають вимогам комп’ютери. За словами авторів, багато користувачів сподівалися, що лазівка ​​в програмі попередньої оцінки Windows дозволить їм перейти на RTM-версію Windows 11 без необхідності купувати новий комп’ютер або оновлювати старе обладнання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автомобілі, що зіткнулися з проблемою користувачі побачили на своїх девайсах повідомлення такого змісту: «Ваш комп’ютер не відповідає мінімальним вимогам до обладнання для Windows 11. Також ваш пристрій не відповідає вимогам для участі в програмі попередньої оцінки». В якості альтернативи учасникам програми бета-тестування рекомендували повернутися назад на Windows 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.