Названі улюблені функції користувачів Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Половина користувачів Windows 10 висловили бажання оновитися до нової версії ОС. Про це повідомляє видання Windows Report.

Журналісти опитали близько 11 тисяч користувачів ПК з 177 країн, 89 відсотків з яких назвали Windows 10 своєю головною робочою ОС. З них 53 відсотки респондентів заявили, що відновлять до наступної версії операційної системи від Microsoft, як тільки вона стане доступною. 21 відсоток опитаних помітили, що нова ОС схожа на стару, і вони подумають над апгрейдом. 13 відсотків однозначно відповіли, що Windows 11 їм не подобається, і встановлювати її вони не хочуть.

Також перші користувачі бета-версії Windows назвали свої улюблені функції ОС нового покоління. Більшість – 31 відсоток – заявили, що їм подобається кнопка «Пуск», розміщена по центру. 25 відсотків респондентів відзначили підтримку Android-додатків, 11 відсотків – сервісу GamePass і режиму HDR в іграх. Вісім відсотків користувачів розповіли, що їм сподобалося нове звукове оформлення і дизайн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому журналісти помітили, що 34 відсотки користувачів (тисячі опитаних людей) не змогли перевірити свої комп’ютери на сумісність з новою системою. 44 відсотки респондентів заявили, що перевірили пристрої через сайт Microsoft і підтвердили сумісність.

Раніше Microsoft випустила чергову бета-версію Windows 11. У ній користувачі знайшли оновлений додаток «Будильники і годинник», а також опцію Focus Timer для організації робочого часу. Публічний реліз операційної системи відбудеться до кінця року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.