У Telegram з’являться нові функції для користувачів Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сервісі розробки IT-продуктів GitHub з’явився код найближчого оновлення Telegram. Як відзначили користувачі, які прочитали код, можливо, в месенджері з’являться анімація кольорів для повідомлень, запис потокового відео в голосових чатах, в горизонтальному або вертикальному режимі на вибір, і деякі інші нововведення.

Як передбачається, може з’явитися функція зручного переходу між каналами, які знаходяться в одній тематичній папці. Для цього після прочитання всіх повідомлень в поточному каналі буде з’являтися іконка зі стрілкою, що вказує, в якому напрямку потрібно провести пальцем (свайпнути). Після цього відразу ж відкриється наступний канал без додаткових переходів між ними. Коли повідомлення у всіх каналах папки прочитані, з’явиться віконце з пропозицією перейти в наступну папку.

Також відзначено, що в Телеграмі на Android в майбутньому оновленні повинна з’явитися відправка повідомлення без імена автора. Як зазначає джерело, раніше така функція з’явилася в бета-версії телеграм для macOS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.