Ентузіаст перерахував неочевидні нововведення в Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор habr.com перерахував, що ще оновилося в 11-й версії системи.

Насправді, вважає автор, під переміщенням ікон до центру нижньої панелі, зміненим інтерфейсом, панеллю керування, віконним менеджером, доопрацюванням та оновленням іконок додатків ховається щось більше.

По-перше, це вимога наявності TPM 2.0 в системі для установки нової версії. Так буде складніше зламати систему. По-друге, оновлений дизайн додатків: калькулятор, Mail з округленими кнопками. Також є вбудовані Microsoft Teams. Ще – установка Android-додатків безпосередньо, через APK. Але про це інформації багато всюди і так.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А мовчать розробники, наприклад, за словами блогера, про те, чому прибрали Cortana. Або про Tablet-режим, який, як може здатися, прибрали, але фактично вбудували в операційну систему як її частина.

І найголовніше – не особливо сповіщають про зливі даних даних користувачів Windows з метою більш зручного продажу їм різних програмних сервісів.

Автор підсумовує: нова система – це Windows 10,5. Тому що оновили дизайн, інтерфейс, а з внутрішнього – особливо нічого. Та й інформації про внутрішнє наповнення Windows 11 компанія поки особливо не надає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.