Свіжа тестова збірка Windows 11 – з новими багами і проблемами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила нову попередню збірку Windows 11 під номером 22000.160. Її можуть отримати учасники програми Windows Insider в гілках Dev і Beta, встановивши патч KB5005189. Повний номер збірки 10.0.22000.160.co_release_svc_prod2.210811-1701.

У цей складанні не так багато нововведень, але вони все ж є:

  • З’явився новий додаток «Будильники і годинник» з функцією Focus Sessions.
  • Приблизний час, необхідний для установки оновлення, тепер показано тільки на пристроях з SSD-накопичувачами. Відображення цього часу на комп’ютерах з HDD буде додано після виправлення деяких помилок.

Інженери Microsoft також усунули проблему, через яку значок, що сигналізує про використання місця розташування будь-яким додатком, відображався на панелі завдань навіть у тому випадку, якщо в настройках конфіденційності додатків заборонено використовувати інформацію про місцезнаходження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У своєму блозі Microsoft перераховує кілька десятків багів і проблем, які ще належить усунути в оновленні. Крім того, в тестових збірках Windows 11 як і раніше відсутні деякі функції, анонсовані на презентації цієї операційної системи, в тому числі можливість запуску Android-додатків. Вони будуть додані в ОС пізніше. Реліз Windows 11 запланований на осінь більш точна дата невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.