Програми

ТОП секретних функцій Viber, про які багато хто не здогадуються

Share

Розробники програми Viber поділилися цікавою інформацією про свій продукт, а конкретніше – приховані або невідомі для більшості функцій. Ці знання допоможуть зручніше користуватися програмою і розширити список можливостей, доступних для тестування.

Що приховує Viber

Варто зауважити, що дана інформація стане в нагоді багатьом українцям, тому що Viber є найпопулярнішим месенджером в Україні і встановлений він на сотнях тисяч телефонів. За допомогою зазначених функцій ви зможете розширити свої можливості в додатку, а також позбутися від небажаної уваги.

Розглянемо список докладніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Приховуємо фото. Фотографію користувача можна приховати від незнайомців, щоб ті люди, які не перебувають в списку ваших друзів, не могли її переглядати. Зробити це можна в «Налаштуваннях», якщо вибрати пункт «Конфіденційність» і відключити опцію видимості фото для незнайомих користувачів.
  2. Приховуємо чат. Деякі листування хочеться приховати, щоб ніхто інший їх не прочитав. Для цього можна приховувати окремі чати, натискаючи на них і затримуючи палець на потрібному контакті. З’явиться меню, в якому потрібно вибрати пункт «Приховати». Після цього вам буде запропоновано ввести пароль, за допомогою якого можна буде зробити чат видимим. Якщо захочете так вчинити – перейдіть в меню «три крапки», після чого вибираєте «чати», набирайте пароль на потрібному і активуєте його.
  3. Невидиме прочитання. Також можна виставити налаштування таким чином, щоб співрозмовник не знав, чи прочитали ви його повідомлення, чи ні. Для цього в меню «Налаштування» вибираємо пункт «Конфіденційність» і дезактивуємо галочку на пункті «Переглянуто».
  4. Переводимо іноземне листування. У «Вайбере» є зручна функція – можна автоматично перекладати будь-яку переписку з іноземної мови на ваш рідну. Для цього потрібно затримати дотик на набраному тексті і вибрати «Переклад». Для здійснення переказу використовується стандартна програма Google.

Це далеко не весь список зручних функцій, але напевно як мінімум одна з перерахованих можливостей вам стане в нагоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Viber
  • Останні записи

    4 нові функції камери iPhone 16 Pro, які з’являться цього року

    У лінійці iPhone 16 Pro з'являться нові функції, такі як більші дисплеї, спеціальна кнопка "Захоплення"…

    12.05.2024

    OpenAI спростував чутки про створення пошуковика – конкурента Google

    Минулого тижня інформагентство Reuters із посиланням на неназвані джерела повідомило, що компанія OpenAI нібито готується…

    11.05.2024

    Нічна зарядка смартфона – небезпечна чи ні

    Як зручно заряджати мобільний телефон вночі! Навіть якщо ввечері рівень заряду акумулятора близький до нуля,…

    11.05.2024

    Чи можна заряджати звичайний телефон швидкою зарядкою

    Що буде, якщо підключити телефон або смартфон, який не підтримує швидке заряджання, до зарядного пристрою…

    11.05.2024

    З якими моделями iPad працює Apple Pencil Pro

    Кілька днів тому Apple представила свій четвертий розумний олівець — Apple Pencil Pro. Оскільки тепер…

    11.05.2024

    ChatGPT може з’явитися в iPhone

    Apple та OpenAI завершують узгодження умов договору про використання функцій ChatGPT в iOS 18, пише Bloomberg з…

    11.05.2024