У браузері Google Chrome з’явилася функція миттєвої завантаження недавно закритих вкладок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Близько року тому розробники з Google приступили до створення функції, яка дозволяла б негайно відновити закриті вкладки в браузері Chrome. Тепер же цей інструмент під назвою Closed Tab Cache став доступний для тестування користувачам останніх бета-версій оглядача Chrome Canary для Windows і Android.

Google попереджає, що функція Closed Tab Cache є експериментальною і може призводити до появи різних збоїв в роботі браузера. Що стосується самої функції, то вона призначена для прискореного відкриття закритих недавно веб-сторінок. В даний час при закритті будь-якої вкладки Chrome здійснюється її вивантаження з кеша і для її повторного відкриття через відповідне контекстне меню або натискання клавіш Ctrl + Shift + T може знадобитися більше часу.

При використанні функції Closed Tab Cache закриті недавно сторінки зберігаються в спеціальному кеші, завдяки чому користувач в разі необхідності може практично моментально отримати до них доступ. Згідно з наявними даними, функція Closed Tab Cache доступна в останніх бета-версіях Google Chrome для платформ Windows і Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для активації даної опції необхідно перейти на сторінку chrome: // flags / # closed-tab-cache, активувати відповідний параметр і перезавантажити додаток. Ймовірно, після проходження необхідного тестування нова функція з’явиться в стабільних версіях оглядача Google, але, коли це може статися, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.